Cumartesi, Ocak 17, 2015

Sagopa Kajmer & Kolera Hakkında Düşüncelerim


İlk başlarda yazıp yazmamakta karar veremedim. Fakat iş kontrolden çıkınca yazmak zorunda kalıyorum, umarım ki yazarken birilerin canını yakmam. Çünkü canların yanmasını hiç istemem.


İlk olarak olayı biraz anlatayım Sagopa ve Kolera, 1 Temmuz 2014 gününden itibaren Edip Yüksel'i yoldaş edindiler. Sevenlerin bir kısmı bu adamı araştırınca ortaya İslam dinine göre, sünnete ve Kuran'ı Kerim'e inanmamaktadır.

İlk başlarda niyetini anlayamadık ama zamanında biraz olsun ben anlamıştım. Sakın aklınıza Ceza'cı olduğumu düşünmeyin. Olayları sırasıyla anlatayım, Sagopa Kajmer ilk başlarda küfürbaz, arkasından pesimistten sonra tasavvufçu şimdi de kendi pisliklerinde yaşayacak insanlara sonunu uçuruma sürükleyecekler. (Çocuklarınıza kesinlikle dinletmemelisiniz).

Gel gelelim Kuvvetmira olayı hakkında söyleyebileceklerim tamamen Sagopa Kajmer ve Kolera, kendi çıkarlarına ekibi kurmuşlar. Amaçları milleti kullanalım, sürekli yem atalım bize inansınlar bizi korusunlar diye. Gerçek niyetin ortaya çıktı küfürbaz rapçi.

Daha tonlarca olay var, hangisini anlatayım başka, heh. Aklıma geldi, Sagopa Kajmer, bir çocuğu bir ara dövmüştü, arkasından o olaydan sonra uyuşturucu ayağından tutuklandı. Sonra başka ülkeden bir mal getirtmişti. Ona da neyse diyelim ama son olaylardan sonra resmen bize "YETER" deddirtti.

Sagopa Kajmer Ve Kolera sizler kimsiniz? Ben söyleyeyim, siz resmen 2 yüzlü ve karaktersiz insanlarsınız. İnsan demeye dilim varmıyor, hayvan dersen hayvanlara hakaret ederim. Sanırım size yaratık demek lazım.

Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

RESİMLER





Reziller ortada, daha fazla bakmak isterseniz buraya tıklayın.

 

2 yorum:

  1. Koleranın şapkasında 'fuck' yazmaktadır ve anlamını çoğumuz biliyoruz ve kınıyoruz . En çok dokunan şey ise hala rabia işareti yapmaktadır. Küfür müslümana yakışır mı ? Hatta onlar müslüman mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müslüman mı, ... ? Sanmıyorum, bildiğimiz dansöz bunlar.

      Sil